Foto: Promo

Te 2012. godine, u legendarnom delu Beograda, na Vračaru, otvorena je prva Aroma. Vrlo brzo postala je omiljeno mesto za kupovinu – kako Vračaraca, tako i drugih Beograđana, kojima je kvalitetna i ugodna nabavka postala opravdanje za kaficu na čuvenom Cvetnom trgu ili u jednom od mnogih vračarsih kafića.

Za ovu deceniju koju Aroma danas obeležava, dogodilo se mnogo toga. Otvoreno je još 60 prodajnih objekata. Broj zaposlenih porastao je na skoro 900, a poseta zadovoljnih i vernih mušterija na 40 hiljada dnevno!

Foto: Promo

U to ime, kao i ime svih budućih uspeha, Aroma je tokom proteklog vikenda za sve posetioce i komšije pripremila pravi ugođaj u svojoj prvoj prodavnici, na adresi Njegoševa 41. Pored degustacije vrhunskih pršuta i sireva, svi kupci koji su posetili Aromu, okrepili su se prvoklasnom kafom, dok su otkrivali mnogobrojna iznenađenja i specijalne pogodnosti osmišljene za ovaj važan jubilej, a koje će trajati i tokom čitave ove nedelje.

Foto: Promo

Ambijent Arome u Njegoševoj idealan je za ovakve događaje jer, zahvaljujući lepo osmišljenom prostoru, kupovina sada podseća na šetnju ljupkim i starinskim uličicama sa balkonima punim brižljivo negovanog cveća iznad. U toj šetnji posetilac na svakom ćošku pronalazi novo iznenađenje, u vidu popusta koji se kreću i do 50%! Ove specijalne ponude trajaće punih nedelju dana!

Jer, samo jednom se slavi prva decenija i zato Aroma poziva sve Beograđane da ovu nedelju iskoriste za veselu, uzbudljivu i povoljnu kupovinu u srcu šarmantnog Vračara!

Inače, Aroma je domaća trgovina koja je do danas utvrdila svoju poziciju na tržištu kao lanac maloprodajnih objekata u sklopu kojih se kupcima nudi bogat i kvalitetan asortiman robe široke potrošnje, kako domaćih, tako i stranih proizvođača – za svakodnevna rešenja za zdravu, dobru i kvalitetnu ishranu i druge kućne potrepštine.

Aroma, omiljena je urbana komšijska radnja koju odlikuje stalna brižnost, posvećenost i zajednički rad, a sve to vodi pravo do srca svakog komšije!

BONUS VIDEO: Kako do sigurne kupovine nekretnine