Foto: Shutterstock

Korisnica Telekomovog interneta iz beogradskog naselja Kotež Aleksandra S, poslednjih nekoliko meseci primetila je neuobičajenu pojavu. Naime, nekoliko puta se dogodilo da internet signal sat vremena iza ponoći najpre počinje da slabi, a potom potpuno nestaje.

„Ovo nije prvi put da se dešava. Gledala sam nekoliko sati ponude za letovanje i tačno oko jedan sat sve staje. Proveravam, nema interneta“, navodi sagovornica Nova.rs dodajući da to ne bi ni znali da nisu nekoliko puta ostajali budni u to vreme.

Dodaje i da je kao i puno puta do sada pokušavala da restartuje internet modem, ali da je nakon nekoliko puta shvatila da interneta jednostavno nema.

Ova stanovnica Koteža kaže da ove probleme pimećuje unazad nekoliko meseci.

„Pitam se šta je sa ljudima koji moraju da rade noću ili tako nešto. On u jedan nestane, a dođe tokom noći u nekom trenutku. Evo ja kad ustanem oko šest ujutru, interneta, već ima“, navodi sagovornica našeg portala.

PROČITAJTE JOŠ

Problem do sada nije prijavljivala jer su mislili da je tehničke prirorede odnosno da je do njih.

„Ali kad smo malo bolje ispratili, shvatili smo da internet skoro svako veče nestaje u isto vreme. Neverovatno, ne znam šta da kažem“, istakla je Aleksandra S.

Kako je naš portal ranije pisao, korisnici Telekomovih usluga do sada su imali pritužbe na usluge koje su poskupele.

Reč je o promenama u ceni paketa usluga, koji se desio u maju i obaveštenja korisnicima da ipak ne mogu da raskinu ugovor, uprskos toj promeni, nakon čega su reagovali i iz Udruženja potrošača.

Nova.rs kontaktirala je Telekom  kako bismo dobili više informacija o lsučaju nestanka interneta, ali nismo dobili više informacija do objavljivanja ovog teksta. 

****

BONUS VIDEO: Evo kako se Bilčik branio od optužbi da je hteo da skloni „Telekom Srbije“ iz izveštaja Evropskog parlamenta

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare