Foto: Printscreem/Tv Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić jedini je u zemlji koji je ozbiljno bezbednosno ugrožen, a zajedno sa članovima svoje porodice suočava se sa dehumanizacijom i kriminalizacijom, izjavio je danas ministar odbrane i šef Biroa za koordinaciju službi bezbednosti Nebojša Stefanović.

Svakoga dana se o Vučiću i njegovoj porodici u javnosti plasiraju laži, a vi ste onda stalno primorani da dokazujete da su to neistine, pa se stvara vrzino kolo koje iscrpljuje i koje će kod nekih ljudi stvoriti utisak da „nečeg tu ima“, što i jeste cilj onih koji to rade, rekao je Stefanović za TV Pink.

On je naglasio kako je bio šokiran pokušajima kriminalizacije Vučićeve dece i upozorio da su potom usledile i pretnje po život, što je nazvao formom „hibridnih pretnji“.

„Vojska čuva našeg predsdenika, i to elitna jedinica Kobre, uz podršku službi bezbednosti. Oni mogu da izvrše svaki zadatak i neće dozvoliti da se predsedniku ili njegovoj porodici nešto desi“, poručio je Stefanović.

On smatra da postoji problem u reakciji nadležnih organa kada takve pretnje dolaze iz usta političara.

„Kao da postoji neka vrsta straha u redovima dela državnih organa, koji treba da donesu naloge, a sutra možda i presude – kao da se plaše da bi ih neko zbog toga prozvao na Tviteru“, ocenio je Stefanović i pozvao sve da rade svoj posao.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (8)