Foto: EPA-EFE/IAN LANGSDON

Aleksander Zverev, protivnik Novaka Đokovića u Grupi "Tokio 1970" na ATP Tur finalu u Londonu, oglasio se još jednom posle optužbi od strane bivše devojke, Olge Šaripove.

Ona je proteklih nedelja optužila nemačkog tenisera za nasilje, ali je rekla da neće započeti sudski proces protiv njega i da joj je želja bila samo da skrene pažnju jaavnosti na to šta se dešava sa ženama i devojkama poznatih ličnosti.

PROČITAJTE JOŠ:

Zverev je odmah po objavljivanju priče nekadašnje ruske teniserke, koja je tvrdila i da je pokušao da je uguši jastukom, reagovao demantijem na društvenim mrežama, a o toj temi je pričao i u Londonu.

PROČITAJTE JOŠ: Noletova grupa – matematičar, ratnik i „špargla“

„Mnogi su me pitali zašto držim jezik za zubima, zašto nisam ništa rekao. Iako mi je žao što su se takve optužbe uopšte pojavile, moram da se držim moje inicijalne priče i da nastavljam da ih poričem. Ove optužbe su bez osnova i neistinite su. Imali smo uspone i padove, ali kako je naša veza opisana u javnosti, to nije tačno. Ja nisam takav, nisu me roditalji vaspitali da budem takav“, kaže Zverev.

On kaže da mu je žao što je sve to zaokupilo pažnju javnosti.

„Zaista sam tužan zbog uticaja koje su te lažne optužbe imale, kako na sport i svet spolja, tako i na mene. Izvinjavam se što je time skrenut fokus sa sporta“, dodao je Zverev.

Nada se dobrom rezultatu na završnom turniru.

„Svi volimo da igramo tenis, zato smo ovde i na to se treba koncentrisati. Drago mi je da sam opet ovde, mada znam da je ovo poslednji turnir u Londonu“, zaključio je Zverev.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar