Foto: EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Novak Đoković je stigao u London gde ga očekuje takmičenje na završnom ATP turniru, a pored brojnih obaveza najbolji teniser sveta stigao je da isprati duel baraža za Evropsko prvenstvo u fudbalu između Srbije i Škotske.

Izabranici Ljubiše Tumbakoviaća uspeli su golom Luke Jovića u 90. minutu da izjednače rezultat (1:1) i izbore produžetke, a kako je taj rezultat ostao na snazi posle dodatnih 30 minuta igre, usledili su penali zahvaljujući kojima su Škoti uspeli da se plasiraju na Evropsko prvenstvo.

PROČITAJTE JOŠ

Propuštena šansa „orlova“ da se prvi put od 2000. godine plasiraju na kontinentalnu smotru razočarala je domaću fudbalsku javnost, ali i Novaka Đokovića.

„Gledao sam i bio sam jako razočaran na kraju, teško mi je palo kao velikom navijaču naše reprezentacije u bilo kom sportu. Nadali smo se svi toj pobedi i plasmanu na Evro, ali to se nažalost nije dogodilo. To je sport i ja kao profesionalni sportista u potpunosti mogu da razumem kakav je to osećaj – pobediti i izgubiti u takvim mečevima. Saosećam se sa momcima i sa svima koji su navijali, nadamo se boljim vremenima i da ćemo ojačati kao reprezentacija posle ovoga „, rekao je Đoković.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare