Foto: JEAN CATUFFE/DPPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Novak Đoković ponovo osvaja Kinu. Nakon što je nekoliko dana uživao u projektima van terena i poseti Kineskom zidu, srpski as je došao i na kompleks u Šangaju gde je odradio i prvi trening.

Srpski teniser poslednji put se u Šangaju takmičio 2019. godine, a titulu je osvajao četiri puta. Zato su mu se posebno obradovali u Kini.

Đoković je u utorak stigao na „mesto događaja“.

PROČITAJTE JOŠ

„Šangaj je uvek imao jedan od najboljih stadiona i jedan je od najboljih turnira. Nedostajala mi je Kina, najbolji tenis u svojoj karijeri sam igrao ovde, rekoa je Đoković kda je stigao na mesto događaja.

Srpski teniser već je i trenirao na centralnom stadionu, sa domaćim igračem Žižen Žangom. Obojica su bili u dobrom raspoloženju.

Tribine su bile prilično popunjene, pošto su mnogi želeli da vide najboljeg svih vremena.

Kraj njegovog prvog zagrevanja za ono što ga čeka na Mastersu publika je dočekala sa lopticama i drugim rekvizitima u rukama, koje je Nole strpljivo potpisivao i nije želeo bilo koga da uskrati.

Sa tribinama se konstantno moglo čuti glasno uzvikivanje i klicanje Novaku, a on je šmekerskim gestom pokazao koliko mu je bitna Interakcija sa publikom.

Masters u Šangaju zvanično počinje 2. oktobra, a srpski teniser u drugom kolu čeka pobednika duela Mikelsen – Bu.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar