Foto: EPA-EFE/ZAIN MOHAMMED

Mari Osaka, sestra japanske teniserke Naomi Osake otkrila je neke od veoma uznemirujućih detalja iz porodice.

Devojka koja se iz tenisa povukla pre tri godine je optužila svog oca Leonarda Fransou za fizičko i emotivno zlostavljanje.

PROČITAJTE JOŠ:

Privatni život porodice Osaka iz koje je Naomi izašla kao uspešna sportistkinja i grend slem šampionka, ali i devojka koja je priznala da se bori sa mentalnim poteškoćama profesionalnog sporta.

Mari je na društvenim mrežama otvoreno progovorila o odnosu sa ocem i zapretila je da je spremna da se brani do krajnje granice i da ga ubije ako otac opet nešto loše uradi.

„Ja sam ćerka đavola“, napisala je Japanka na društvenim mrežama, obrativši se direktno ocu, mada je kasnije obrisala poruku.

„Želim svima da kažem koliko sam razočarana i gnevna zbog tebe, kao oca i ljudskog bića generalno. Izneverio si me na svaki mogući način koji postoji. Maltetiraš me otkako sam bila mala i sada nastavljaš da maltretiraš moju majku. Nastavljaš da je emotivno zlostavljaš i ulaziš u našu kuću, a imaš svoju“, napisala je Mari.

Nije se tu zaustavila… Rekla je da će sledeći put kad vidi lice svog oca odmah pozvati policiju.

„Ubiću te osim ako ti mene ne ubiješ prvi tako što ćeš poneti pištolj kao kukavica kakva jesi. Samo napred, hajde da vidimo kakav si muškarac mada od rođenja znam da sam ćerka đavola. Bože mi pomozi kad dođe opet“, napisala je Osaka.

Mari je tokom karijere stigla do tri ITF finala i bila je 280. teniserka sveta maja 2018. godine, a 2021. u januaru je odigrala poslednji meč.

BONUS VIDEO: Novak Đoković priča kineski, Olga Danilović u neverici

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar