Konferencija za novinare porodice Djokovic
Srđan Đoković, Konferencija za novinare porodice Đoković Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Reakcija nije bila onakva kakva se očekivala.

Sramno ponašanje Milorada Dodika, predsednika Republike Srpske, ostalo je, barem za sada, bez reakcije porodice Đoković.

PROČITAJTE JOŠ

Srđan Đoković je na pitanje portala N1 odgovorio samo da „nema komentar„.

Ovaj snimak je proširio Nebojša Vukanović, poslanik Narodne skupštine Republike Srpske, a na snimku se vidi razgovor voditelja Gorislava Papića i Dodika pre početka emisije „Oko“ na RTS.

Dodik je izneo niz uvreda.

„Mada su, mogu ti reći, malo ovi Đokovići teški u pi*** materinu, uf… Naši ljudi to doživljavaju na emociju, a kada uđeš u posao auuu. Ciganija poprilična, mogu ti reći… Oni saradnici njegovi, još izgubi u četvrtfinalu…“, rekao je Dodik u neformalnom razgovoru sa novinarom. Taj rasistički izliv uz sve druge etikete zatekao je sve građane. Psovke, rasizam, ponižavanje porodice koju je do pre nekoliko dana javno veličao. Sve ovo je stalo u samo četiri rečenice.

I to dolazi samo nekoliko dana nakon što je Dodik čekao Đokovića pre prvog treninga u Banjaluci i nakon što je na sva zvona slavio turnir.

„Čestitam Novaku Đokoviću na prvoj pobjedi na prvom teniskom turniru Srpska Open.

Odlična atmosfera na turniru pokazuje da su Republika Srpska i Banjaluka već pobedile jer smo uspjeli vrhunski organizovati ovaj svetski sportski događaj.

Idemo dalje u naše nove pobede“, napisao je Dodik.

BONUS VIDEO Milorad Dodik sramno vređao porodicu Đoković na RTS

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare