Foto: EPA/AURELIEN MEUNIER

Španski teniser Rafael Nadal potvrdio je najlepše vesti sa svojom suprugom Marijom Pereljo.

Ono o čemu se piše već tri dana, Nadal je pred vikend potvrdio na Majorci, rekavši da će on i Pereljo postati roditelji.

PROČITAJTE JOŠ:

„Ako sve prođe dobro, postaću otac. Nisam navikao da pričam o svom privatnom životu, živimo mirno i povučeno, ne očekujem da će se time mnogo promeniti“, rekao je Nadal.

Njih dvoje su zajedno već skoro dve decenije i više puta se javnost pitala da li nameravaju da postanu roditelji.

Nadal je u nekoliko navrata napomenuo da njegovo zanimanje i obaveze nisu dozvoljavali da zasnuje porodicu i da će se to desiti kad završi karijeru.

Zbog toga se po internetu moglo videti mnogo komentara da li rekorder po broju grend slemova uskoro namerava da „okači reket o klin“.

„Imam obaveze i veliku odgovornost prema svom okruženju. A tenis je i dalje veliki deo mog života. Ali, još mi je važnija sreća moje porodice, jer više ne odlučujem o svemu sam, pričam i konsolutujem se sa suprugom oko onih važnih odluka. Ni ovo nije izuzetak. A kad ćemo imati decu, to zavisi od situacije. Teško je predvideti takve stvari. Iskreno, uvek sam mislio da ćemo imati decu nakon što završim karijeru. Razmišljao sam šta ću raditi sa 34 godine i bio ubeđen da ću dotle već imati zasnovanu porodicu. Ispostavilo se da karijera traje duže nego što sam mislio“, rekao je Nadal pre dve godine.

Podsećamo, on je u braku sa suprugom Meri od oktobra 2019.

BONUS VIDEO: Novak osvojio poen i slavio urlikom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare