Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

Olga Danilović, najbolja srpska teniserka, pričala je o odnosu sa svojim ocem, Predragom Danilovićem, posle najvećeg uspeha u karijeri.

Miodrag Dimitrijević Foto: Nova,rs

Olga je bila bolja od Done Vekić posle tri seta u trećem kolu Rolan Garosa sa 0:6, 7:5, 7:6 (8), a poznato je da Srpkinja dolazi iz sportske familije.

Posebno je na konferenciji pričala o odnosu koji ima sa ocem.

PROČITAJTE JOŠ

„Nekako, radim i pričam sa trenerom što i svaki dan. Dani idu brzo ovde. Kada je kiša i ne baš, ali sve se brzo dešava, da si konstantno u nekom pokretu. Igramo karte, igrice na telefonu, pasijans Solitaire – tata i ja ubijamo ovu igricu. Imam neku rutinu, pričamo o meču, odemo na večeru gde ne pričamo o tenisu. Tu smo dve nedelje da više nemamo ni šta da pričamo.

Trudimo se da sve bude normalnije. Izlazim sa istim ciljem na meč. Kada sam saznala da igram od 11.00 znala sam da moram da se pripremim da je to novi dan, da je to bila prelepa pobeda, ali da dolazi nešto novo. Dobila sam puno prelepih poruka, ali sam se potrudila da se čujem sa bliskim ljudima, da ugasim telefon, pogledam seriju i zaspim što je pre moguće. Zaspala sam oko 23.15, 23.20, da što pre sve to završim“, rekla je Danilović posle meča.

Srpska teniserka je potvrdila da je nešto najbolje što Srbija u ženskom tenisu ima da ponudi, a obezbedila je skok na 107. mesto WTA liste.

BONUS VIDEO Novak Đoković Miljanu: Šta nazad?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar