FotO: Tanjug/Đoković pobedio Dimitrova u Rimu

Najbolji srpski teniser Novak Đoković dobio je termin za meč koji igra protiv britanskog igrača Kamerona Norija u osmini finala mastersa u Rimu.

Novak je do sada savladao dvojicu protivnika, izašao je na kraj sa Tomasom Martinom Ečeverijem i Grigorom Dimitrovim.

PROČITAJTE JOŠ:

Nori će biti njegov treći rival u utorak od 11 časova, pošto je njihov meč prvi na otvaranju dnevnog programa na „Foro Italiku“.

To nije baš uobičajeni termin za branioca titule, od kog se uglavnom očekuje da dobije satnice u udarnim terminima kada najviše odgovara gledaocima.

Ovog puta to nije slučaj, što ne znači da neće odgovarati srpskom teniseru zbog manje mogućnosti od vlage. Đoković i Nori su se do sada sastajali dva puta i oba puta je slavio srpski igrač, ali Britanac, 13. teniser planete, može da bude veoma nezgodan, što je pokazao i na prošlogodišnjem Vimbldonu kada je uzeo set srpskom igraču.

Posle njega i Novaka će na teren Veronika Kudermetova i Ćinven Ženg, onda Fransisko Serundolo i Janik Siner, a u večernjem terminu će se na terenu naći i Beatriz Hadad Marija  protiv Anheline Kalinjine, odnosno u muškom singlu pobednici okršaja Cicipasa i Sonega, odnosno Musetija i Tijafoa.

U utorak svoj meč igra i Laslo Đere koji će protiv Kaspera Ruda početi svoj meč kao treći na stadionu „Pjetranđeli“, iza jednog meča ženskog singa i jednog meča dubla, gde program počinje takođe od 11 časova.

To u praksi znači da bi Đere mogao na teren otprilike oko 14 časova, u zavisnosti od toga koliko potraju mečevi koji se igraju pre njegovog.

BONUS VIDEO: „Novače, vadi pare“: Pala opklada pre poena, pa reagovala publika

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar