Foto: Twitter

Objavljen je dokumentarni film o Rodžeru Federeru pod nazivom "12 Final Days" ("12 poslednjih dana"), a čuveni Švajcarac nije skrivao emocije. U jednom trenutku je zaplakao i otkrio nepoznate detalje.

Bilo je izuzetno emotivno tokom Lejver kupa 2022. godine kada je Federer odlučio da se oprosti u društvu prijatelja i najvećih protivnika na terenu. Ispratili su ga u penziju Novak Đoković, Rafael Nadal i Endi Mari…

PROČITAJTE JOŠ

Federer je uspeo da rasplače bukvalno sve, postala je antologijska fotografija na kojoj se drži za ruke sa Nadalom, a čak je i supruga Mirka tražila da se sve zaustavi kada je videla da se muž bori da dođe do daha od suza.

Bila je to možda i najemotivnija scena u istoriji tenisa, a svakako scena koja je obeležila kraj jedne velike karijere.

U jednom trenutku je i Đoiković počeo da plače.

„Novak, rekao sam mu neke stvari koje su bile veoma lične i, znate, to je izazvalo nešto i kod njega“, rekao je Federer o tom zagrljaju nakon čega je Novak počeo da plače.

Opet se emotivni Federer rasplakao kada je govorio o čitavom ispraćaju što je pokazalo koliko mu to zapravo znači.

„Sve to definitivno pogodilo. Postao sam emotivan na samom kraju. Iako sam mislio da ću ostati smiren tokom intervjua i svega ostalo. Iako sam tokom meča bio super opušten. I onda ne znam šta se desilo na kraju, pomislite to je kraj i znate šta se desilo posle“, rekao je Federer o trenutku kada su svi krenuli da plaču.

BONUS VIDEO Pet načina na koje je Federer uveo revoluciju u tenis

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar