Teniseri Srbije sastali su se sa Grcima u subotu popodne u mečevima Dejvis kupa u Beogradu.

Dvorana „Aleksandar Nikolić“ je ovog puta domaći teren za naše igrače, koji su se posle sedam godina vratili u glavni grad.

Pošto je Novak Đoković najavio da bi to mogao da bude njegov poslednji nastup u Beogradu u karijeri pošto ga verovatno neće biti na turniru u novembru, za kartama je vladala velika potražnja.

Prvi meč, kako je određeno žrebom, bio je sudar Miomira Kecmanovića i Aristotelisa Tanosa, a i pred taj okršaj zakazan za 15 časova tribine su bile solidno popunjene sa bar pet i po, šest hiljada ljudi.

Pročitajte još

U Pioniru je moglo da se vidi više zastava podrške Novakovih navijača, a prava pomama nastala je kada se Đoković na predstavljanju pojavio sa saigračima u dvorani, pa su ga ispratili bučnim aplauzima i bukom sa tribina.

Novakov meč je zakazan posle Kecmanovićevog u subotu predveče, a najbolje teniser svih vremena će igrati protiv Janisa Silasa.

Grci su u Beograd stigli oslabljeni, jer im ne igra Stefanos Cicipas, ostali momci za singl su ispod 700. mesta na ATP listi, pa je Srbija favorit da pobedi u opstanku u Svetskoj grupi Dejvis kupa.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar