Foto: Tanjug/AP Photo/Andy Wong)

Tod Vudbridž, čuveni australijski teniser, imao je drugačiji i neobičan pogled na sve što se nalazi pred Novakom Đokovićem u ovoj fazi karijere.

Vudbridž je bio deo čuvenog dubla u kom je igrao u paru Markom Vudfordom (imali nadimak „Vudisi“) i stigao je do 16 grend slem. Čak ni on nije imao toliko dugu karijeru kao Đoković, ali smatra da je Srbin sada ušao u jednu potpuno novu fazu.

PROČITAJTE JOŠ

„Đoković je ušao u vrlo drugačiju i neobičnu fazu svoje karijere jer je odlučio da ne igra mnogo turnira i da se fokusira na velike turnire. Zapravo, dolazi kao autsajder među svim favoritima o kojima redovno govorimo ove godine. Takođe, nije osvojio nijedan veliki turnir ove godine. Mislim da će mu to verovatno pružiti određenu slobodu u pristupu igri, i da će uživati u ovoj novoj eri“, poručio je Đoković.

Prvi put je veliku pažnju u Srbiji skrenuo na sebe pre pet godina kada je govorio o Đokoviću kao o egoisti.

„Novak je žrtva svoje želje da bude voljen, više nego što dopušta ljudima da ga vole. On to traži. U polufinalu ste mogli da vidite kako navijačima pokazuje uvo. Roberto Bautista Agut je odigrao sjajan poen i publika je to cenila, ali je Đoković želeo da aplauz za njega bude glasniji. To je bizarno ponašanje. On je neverovatan igrač, ali ne mora da ide tim putem, da pati da njemu aplaudiraju jače“, poručio je tada Australijanac.

BONUS VIDEO Novak Đoković i izjava posle finala u Šangaju

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar