Foto: REUTERS/Dylan Martinez

Novak Đoković se neće takmičiti na mastersu u Torontu (serija 1.000) početkom avgusta, a navijači su se još jednom podelili zbog njegove odluke.

Srpski teniser je odmah nakon završenog Vimbldona najavio da će igrati na mastersu u Sinsinatiju koji se završava osam dana pre početka US Opena koji je na programu od 28. avgusta do 10. septembra.

PROČITAJTE JOŠ

Umesto Đokovića će se u žrebu naći Kristofer Jubenks, a reakcije na ovo bile su šarenolike. Bilo je onih koji su pohvalili njegov potez i koji su uporedili sa onim što je radio Rodžer Federer u veteranskim godinama.

„Ovo su loše vesti za tenis. Đoković je počeo da tanji raspored na sličan način na koji je Federer to radio godinama pre penzije“, poručio je Kris Hasek-Vat, autor jednog od sportskih podkasta.

I to nije ništa novo, zapravo je i Novak o tome govorio više puta u poslednje vreme. To je i očekivano jer ne bi trebalo misliti da će sa 36 godina igrati na svakom turniru.

Dozvolio je sebi i kamerman ESPN da napadne Đokovića.

„Umor. Nije na programu turnir još dve nedelje lol. Ali u pravu je, nije vredno. Sinsinati je sve što mu je potrebno“, napisao je Džon Drajver.

Bilo je i onih koji su objavljivali slike Alkaraza, pa su navodili da je to upravo razlog zbog kog se Novak ne takmiči što je neverovatan apsurd.

„Nije umor, samo je video ovog klinca.“

BONUS VIDEO Odavde je krenulo po zlu u finalu Vimbldona: Novak je mogao da vodi sa 2:0

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar