Novak Đoković i Janik Siner rr
Foto: Screenshot Twitte Bharat

Janik Siner je odradio prvi trening na kompleksu US Opena nakon što je obelodanjeno da je dva puta bio pozitivan na doping testu marta, ali zbog toga nije suspendovan. Bilo je to izuzetno neobično iskustvo.

Najbolji teniser planete u ovom trenutku i prvi nosilac na turniru je strepeo pred izlazak na prepun „Artur Eš“. Mnogi su se pitali kako će ga navijači dočekati.

PROČITAJTE JOŠ

Dugo jedan trening nije čekan sa takvom zebnjom šta bi moglo da se desi, a desilo se…

Da ga dočekaju ovacijama, da se navijači deru „Janik, Janik“ dok je u centru pažnje bilo Sinerovo lice.

Kamera je snimala svaki njegov potez, a videlo se to olakšanje u trenutku na njegovom licu. Nije dočekan negativno, naprotiv. Kao da se ništa nije ni desilo, pa je lagano mogao da odradi trening protiv Grigora Dimitrova.

Siner je, ipak, jednu stvar promenio, pa je sada došlo do mnogo prisnijeg odnosa sa navijačima. Dugo je delio autograme, potpisivao loptice i fotografisao se sa navijačima.

Nakon toga je trening trebalo da ima i Novak Đoković, pa su se dva igrača srela na „Artur Ešu“ (mnogi maštaju da bi na istom mestu mogli da se nađu i 8. septembra u finalu turnira).

Novak je prišao, pozdravio se sa Italijanom, a onda ubrzo nastavio sa svojom rutinom. Taj razgovor nije trajao duže od nekoliko razmenjenih reči.

BONUS VIDEO Prva konferencija Đokovića kao olimpijskog šampiona

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar