Foto: Wally Nell/ZUMA Press Wire/Shutt / Shutterstock Editorial / Profimedia

Karlos Alkaraz, španski teniser, doživeo je šokantan poraz u 2. kolu mastersa u Sinsinatiju, nakon čega je imao prilično burnu konferenciju za medije.

Bolji od njega bio je Francuz Gael Monfis sa 2:1 (4:6, 7:6, 6:4), a Alkaraz smatra da mu je ovo bio najgori meč u karijeri.

„Ovo je bilo dosta neprijatno za mene. Mislim da je ovo bio najgori meč koji sam odigrao u karijeri“, rekao je Alkaraz posle poraza.

PROČITAJTE JOŠ

Zatim se osvrnuo na promenu podloge i trening pred Sinsinati.

„Trenirao sam veoma dobro pred start turnira, prethodnih dana sam se osećao prilično dobro, udarao sam lopticu čisto, kretao se odlično“, dodao je Alkaraz.

„Došao sam ovde uveren da ću se osećati dobro, da ću prikazati dobar tenis, jer sam naučio kako da igram na ovoj podlozi. Znam kako da igram na ovoj podlozi, ali ispostavilo se da je u pitanju potpuno drugačija podloga, potpuno drugačiji sport…“, pričao je Španac i bio totalno zbunjen šta se zapravo dogodilo na terenu.

Alkaraz je prethodne godine u Sinsinatiju igrao epsko finale protiv Novaka Đokovića, ali je sada stao već na samom startu turnira.

BONUS VIDEO Kafana Crvena zvezda u Parizu: Novak je tu, nema više Putina i Karađorđa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar