Foto: Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

Najbolji srpski teniser Novak Đoković još jedanput je stigao do završnice najslavnijeg teniskog turnira.

Putujte sigurni uz UNIQA putno osiguranje za ceo svet.

Foto: Nova.rs

Ne baš onako kako je zamišljao i želeo, ali se ne buni što je u polufinalu, mada mu je četvrtfinalni meč zbog povrede predao Aleks De Minor.

PROČITAJTE JOŠ:

Đoković je na putu do polufinala prethodno pobedio Holgera Runea u tri seta, De Minor se povukao zbog povrede kuka, pa Novaka sada čeka Lorenco Museti.

Između ta dva meča Novak je pričao za Tennis Channel i o ulozi roditelja, a na jednoj opaski će mu možda malo zameriti i supruga Jelena.

„Od dva roditelja ja sam onaj zadužen za njihove aktivnosti, sport, zdrav život, želim da oni… Evo Jelena upravo sada prevrće očima dok govorim, jer ih stalno podsećam koliko je važno biti aktivan, baviti se sportom. Da li je to tenis, šta god da je, samo budite napolju i aktivni. Pokušavam da ih vodim sa sobom svakog dana na teren, čak i kad je dan meča, hoću da budu uz mene ovde jer su to retke prilike. U toku godine na samo nekoliko turnira mogu da doživim to što doživim ovde sa njima“, rekao je Đoković.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели U Penjanju 🎾 (@u_penjanju)

Objasnio je potom da voli Vimbldon i zato što ima i zatvrene terene, one za trening na Orangiju, kao i termina kad je slobodno da deca mogu da igraju.

„Ovde je dosta porodica, mnogo dece drugih igrača dolazi i za njih je to sjajno iskustvo. Dobar kamp i zabavno je jer ja mogu da provedem kvalitetno vreme sa njima i svojom ženom, a oni mogu da steknu prijatelje“, rekao je Novak.

BONUS VIDEO: Urnebesna reakcija Pešića kad je čuo da je Novak u polufinalu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar