Davante Adams Foto: Cal Sport Media / Alamy / Alamy / Profimedia

Haos.

Davante Adams, zvezda Las Vegas Raidersa, našao se u „nebranom grožđu“ zbog jednog poteza nakon poraza od Kanzas Siti Čifsa u jednom od najvećih derbija  NFL šampionata.

PROČITAJTE JOŠ..

Raidersi su izgubili 30:29 i tako zabeležili četvrti poraz od početka sezone, a u poslednjem napadu kada su mogli da dođu do preokreta Adamsa je u situaciji kada bi verovatno bez previše problema postigao tačdaun saigrač Hanter Henri nespretnom kretnjom sapleo i tako frustracije kod prve zvezde tima iz Nevade doveo do usijanja.

Postigao je dva tačdauna, imao 124 uhvaćene jarde, ali to nije bilo dovoljno za trijumf, a bes je na svojoj „koži“ osetio student Rajan Zebli, fotograf kom je to bio prvi dan na poslu.

Njega je Adams dok je išao ka svlačionici veoma grubo odgurnuo, zbog čega je Zebli zadobio povrede glave i vrata, između ostalog.

Nedugo potom, Zebli je najavio da će pokrenuti postupak, a oglasili su se i iz policije najavom da su sami pokrenuli istragu protiv Adamsa.

A sam Zebli je taj gest opisao kao „akt nasilja“:

„Ovo što se dogodilo je bilo šokantno nesportski, i jedan akt nasilja koji ne bi trebalo da postoji u NFL-u“, navedeno je u saopštenju koje je potpisala advokatska kancelarija koja zastupa Zeblija.

BONUS VIDEO Aleks Smit – američki kvoterbek srpskog porekla

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar