Foto: Promo

Da je za zdravo telo potreban zdrav duh, a za zdravo okruženje kolektivna svest i solidarnost, potvrdiće više od 1000 ljubitelja adrenalina koji će na još jednom uzbudljivom Invictus challenge by Mozzart događaju, u subotu 22. oktobra na Fruškoj gori, imati priliku da savladaju brojne fizičke, ali i mentalne barijere.

Nakon avanture na Petrovaradinskoj tvrđavi i Survivor spektakla na Štrandu, Mozzartov tim „Nepobedivi“ još jednom će dokazati da poseduje mentalitet dostojan tog naziva, i to u najbrojnijem sastavu do sada.

PROČITAJTE JOŠ

A da ne podržava samo Orlove na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kataru, već brine o svim vrstama ptica, Mozzart će pokazati ECO izazovom u okviru kojeg će zaposleni ove kompanije, sa saradnicima iz udruženja „Sotsko jezero“, praviti kućice za ptice.

Takmičari će na najpoznatijoj planini u Vojvodini snagu i spremnost demonstrirati na stazama dužine sedam ili 19 kilometara, prema ličnom izboru.

Uz brojna iznenađenja i izazove na putu, nema sumnje da će spartanska izdržljivost i avanturistički duh biti neophodni, bez obzira na izabrani broj kilometara.

Foto: Promo

Fruška gora je poslednji Invictus Challenge u ovoj godini i njime se zvanično zatvara Invictus Challenge OCR liga.

Pozitivna atmosfera po kojoj su ovi događaji poznati neće izostati ni u velikoj završnici pa sve učesnike nakon trke i eko radionica očekuje velika žurka do kasnih večernjih sati.

Čekamo vas u subotu, pridružite se spektaklu na Fruškoj gori i ne brinite zbog vremenske prognoze – sigurni smo da će sjajna energija rasterati oblake!

BONUS VIDEO Gluvi rukometaši Srbije na pobedničkom postolju

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare