Chandler Jones Foto: Ralph Freso / Getty images / Profimedia

Skandal.

Las Vegas Raidersi, NFL ekipa čija ukupna vrednost prevazilazi 6 milijardi dolara, našli su se u velikom problemu nakon ispovesti Čendlera Džonsa, igrača defanzivne linije tima iz Nevade.

PROČITAJTE JOŠ...

Džons i Raidersi se od početka sezone nalaze u ozbiljnom sukobu tokom kog je sportista „opleo“ po upravi kluba, a Raidersi mu onemogućili da pristupi trening-centru.

No, to je tek bio uvod u ozbiljan skandal. Džons je izneo niz više nego ozbiljnih optužbi na račun Raidersa, optuživši ih da su ga protiv njegove volje odveli u bolnicu, kao i da su maltretirali ćerku njegovog prijatelja.

„U utorak sam pušten iz bolnice. Nekoliko pripadnika vatrogasne službe Los Anđelesa opjavilo se na mojim vratima i rekli su mi da su policija i sud zatražili moje zadržavanje. Nisam uradio ništa pogrešno, u policiji su mi rekli da su ljudi zabrinuti za mene zbog postova na društvenim mrežama“, rekao je Džons, nakon čega je istuacija postala dramatična.

Navodno, njega su uveli u vozilo hitne pomoći gde mu je ubrizgana neka supstanca bez njegovog pristanka:

„Potom su me prebacili u bolnicu gde su pokušali da mi daju još lekova“.

Prethodno, Raiderse je optužio da su zlostavljali ćerku njegovog prijatelja.

Pre Raidersa, tri godine je proveo u Nju Ingland Pejtriotsima, dok je od 2016. do 2021. nastupao za Arizona Kardinalse, nakon čega je stigao u Raiderse.

BONUS VIDEO 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar