Mike Williams Foto:Tanjug/AP Photo

Drama.

Smrt Majka Vilijamsa, nekadašnje NFL zvezde Tampa Bej Bakanirsa i Bafalo Bilsa, dobila je nastavak nakon što je policija Tampe i zvanično otvorila istragu pod sumnjom da je sportista ubijen.

PROČITAJTE JOŠ...

Iako je prvobitno objavljeno da je Vilijams preminuo usled nesrećnog sleda događaja na gradilištu, policija je nakon novih informacija aktivno počela da proverava moguće ubistvo.

Prvobitna informacija glasila je da je 1. septembra Vilijams dožveo nesreću kada ga je čelična greda udarila u glavu, potom je 5. septembra pao u komu, da bi 12. septembra preminuo.

Ipak, najnovije informacije daju nešto drugačiju sliku.

Vilijams je, kako je preneo portal Tampa Bej Tajms, nesreću doživeo 18. avgusta, ali je uspešno otišao kući. No, majka njegove osmogodišnje ćerke Tirni Lajl otkrila je da je situacija ubrzo krenula po zlu:

„Došli su ozbiljna glavobolja i problemi sa vidom“, otkrila je Lajl, uz informaciju da su tada počeli da se dešavaju i problemi sa hodom.

Nedugo potom, Vilijams je izgubio osećaj ispod struka i nije mogao da hoda, otkrila je njegova devojka Veronika Ramos.

Prebačen je u bolnicu gde je operisan, i prema prvim prognozama očekivala ga je izuzetno teška borba tokom koje je opet trebalo da nauči da hoda, ali ništa nije ukazivalo na tragičan ishod.

A onda je 1. septembra stigla užasna vest da je doživeo srčani udar i da je klinički mrtav, da bi 11 dana kasnije i preminuo.

Navodno, tokom boravka u bolnici Vilijams je dobio lek protiv bolova koji nije bio prepisan od strane doktora, a za koji postoji osnovana sumnja da je direktno uticao na njegovo stanje i doveo do srčanog udara sa fatalnim posledicama.

Nije poznato ko mu je taj lek dao, što je dovelo do pokretanja policijske istrage, a ovaj slučaj, prvobitno tretiran kao nesreća, prerastao u ubistvo.

BONUS VIDEO 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar