Foto: TANJUG/AP Photo/Virginia Mayo

Ovo može da nas raduje.

Odbojkašice Srbije su kolo pre kraja kvalifikacija za Olimpijske igre izborile plasman, dok su u poslednjem poražene od Kine sa 3:1 (23:25, 25:22, 25:14 i 25:22).

Srpska odbojkašica Katarina Lazović srećna je zbog plasmana na Olimpijske igre, dok je posebno raduje atmosfera u timu.

PROČITAJTEN JOŠ

„Mislim da je san svakog sportiste i generalno svakog čoveka da ode na Olimpijske igre. Poslednja utakmica na turniru protiv Kine je bila bez rezultatskog značaja, praktično samo da se odigra. Drago mi je da su sve devojke su dobile šansu da igraju na ovom turniru. Uživale smo u atmosferi i u našoj igri. Meč sa Kinom bila je poslednja utakmica ovog leta, koje je bilo dugo i naporno, ali mislim da je bilo uspešno. Sledeće godine nas očekuju Liga nacija i OI, a sada kreću klupske obaveze“, rekla je Lazovićeva za zvanični Instagram nalog OSS.

Srpska odbojkašica Hena Kurtagić izjavila je da zadovoljna što je dobila šansu da igra na ovom turniru.

„Veliko je zadovoljstvo dobiti šansu na velikom takmičenju i plasirati se na Igre u Parizu. Utakmica protiv Kine bila je malo opuštenija u odnosu na ostale zato što smo juče saznali da smo sigurni učesnik. Selektor Đovani Gvideti je na ovoj utakmici dao priliku drugoj postavi i odbojkašicama koje ovog leta nisu mnogo igrale. Drago mi je da sam bila deo ovog tima i nadam se najboljem sledeće godine“, istakla je Kurtagićeva.

BONUS VIDEO Poceko u epizodi „lopta je kod mene, čime ćete da igrate“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar