Foto: EPA-EFE/ANATOLY MALTSEV

Habib Nurmagomedov, ruski MMA borac i šampion u lakoj kategoriji UFC rekao je da nema nameru da se vraća i bori u skorije vreme.

PROČITAJTE JOŠ:

Nurmagomedov se povukao iz UFC-a posle smrti oca Abdulmanapa kao neporaženi šampion, a Dejna Vajt, prvi čovek spomenute organizacije, najavio je da će se Nurmagomedov vratiti kada vidi epilog UFC 257.

Habib se povukao u oktobru i nekoliko meseci kasnije demantovao ono što je rekao Vajt.

„Mora da bude neke motivacije i neke ‘gladi’. Ako niste gladni… U sportu sam godinama, treniram celog života i to je ono što ću nastaviti da radim. Postigao sam sve u ovom sportu i nema nikog s kim bih se sada borio“, rekao je Nurmagomedov, a prenose ruski mediji.

On kaže da je svestan da mnogi borci žele da se oprobaju u oktagonu protiv njega jer žele da zarade novac i jer teže nečem drugom, ali pita: šta ja da radim sa tim?

„Imam mnogo ideja na umu i kad pričamo o borbama, one nisu deo mojih planova. Treniram i to mi pruža zadovoljstvo. Volim da se rvem, borim i sparingujem, to radim celog života. Majka mi je nešto najdragocenije što imam i ne terajte me da radim stvari koje će je razočarati. Nemam plan da se borim u UFC-u u dogledno vreme“, rekao je Nurmagomedov.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar