Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Čuveni vaterpolista otkrio.

Igor Milanović je obeležio istoriju ovdašnjih prostora kao jedan od najboljih vaterpolista svih vremena, ail je mnogo pažnje privlačio i van bazena.

Kako je mnogo puta istakao, Milanovića je uvek privlačio rokenrol život, družio se sa brojnim umetnicima, a ni sam nije bežao od gitare. Štaviše, imao je običaj da svoje veštine podeli sa svetom, čak je i izlazio na binu…

PROČITAJTE JOŠ...

A onda se 2012. godine sve promenilo nakon što je njegova supruga Nataša preminula. Kako je istakao u opširnom intervjuu za Nova.rs, od tog trenuta se „ugasila“ i njegova želja za svirkom:

„Pomalo sviram“, rekao je Milanović.

„Otkako mi je supruga umrla, taj deo se malo i ugasio. Do te 2012. sam povremeno svirao, imao i neke izlaske na binu. Sada sam taj plamen malo ugasio“, dodao je čuveni vaterpolista.

Ipak, veruje Milanović da tako neće ostati zauvek:

„Razgoreće se i to“, dodao je Milanović.

Suprugina bolest naterala je Milanovića da se privremeno distancira od još jedne velike ljubavi, Partizana:

„Zarekli smo se kad smo došli u klub svojevremeno da ćemo osvojiti Ligu šampiona, to smo i uradili 2011, a posle čega je sve krenulo nizbrdo. Meni je supruga preminula 2012. godine, klub sam napustio u decembru 2011. godine, Banjica je moj dom, možete da zamislite kako mi je“, u delu priče o svom nekadašnjem klubu.

BONUS VIDEO 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar