Foto: KK Crvena zvezda

Zvezda je objavila da će za dva meča u kojima je domaćin paket ulaznica moći da se kupi samo uz priloženu sezonsku ulaznicu, navijača Partizana neće biti.

Košarkaši Crvene zvezde nakon pobede u majstorici nad Cedevita Olimpijom i plasmana u sedmo uzastopno finale ABA lige, okreću se borbi za titulu sa Partizanom.

Prva utakmica u finalnoj seriji koja se igra na tri pobede je u petak od 20 časova u hali „Aleksandar Nikolić“.

PROČITAJTE JOŠ

Crveno beli su se tokom ligaškog dela sezone izborili za prednost domaćeg terena i prve dve utakmice finala (druga je u nedelja, 20.00) igraće pred svojim navijačima.

Zvezda je objavila da će za ta dva meča u kojima je domaćin prodavati paket ulaznica, u srede od 12 do 19 časova, u prostorijama SD Crvena zvezda (Ljutice Bogdana 1).

Pojedinačne karte neće biti u prodaji.

Prodaja će se nastaviti i u četvrtak od 10 časova, kao i u petak, ali samo ako se do tog trenutka ne bude prodao sav raspoloživ kapacitet Pionira.

„Paket“ će moći da se kupi uz priloženu sezonsku ulaznicu i to jedna osoba (jedna sezonska) biće u prilici da kupi maksimalno dva paketa.

PROČITAJTE JOŠ

Cene paketa su 1.000 dinara za tribine, 1.600 za Parter B i Parter 4, odnosno 2.400 za Belu ložu. Plava loža košta 3.000 dinara, a VIP loža 3.600.

Počasna mesta prvog reda vode se kao rasprodata, bočna mesta u drugom redu koštaju 10.000, a počasna u istom redu 15.000 dinara.

„Napominjemo da svaki kupac uz sebe mora da priloži na uvid svoju sezonsku kartu (fotokopije i slike sezonskih karata neće biti uzimane u obzir, kao ni članske karte). Kupac će takođe biti u obavezi da priloži i svoj JMBG u skladu sa Zakonom o bezbednosti kojeg smo obavezni da se pridržavamo“, navode iz Crvene zvezde i dodaju da sezonske ulaznice, kao i do sada, važe i za predstojeće utakmice finala ABA Lige.

Takođe su naglasili da neće biti gostujućih navijača na utakmicama koje organizuju.

BONUS VIDEO Ovacije za Dejana Stankovića, bodrio košarkaše u borbi za finale sa Partizanom

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare