photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Bilo je "vrelo" u Pioniru

Košarkaši Crvene zvezde plasirali su se u finale ABA lige, pošto su savladali Cedevitu u majstorici sa 88:78.

PROČITAJTE JOŠ:

Meč je protekao sa dosta tenzija na tribinama, ali i na samom terenu, pogotovo u poslednjoj deonici.

Sve je počelo od trenutka kada su sa klupe Cedevite tražili tehničku grešku za Dejana Radonjića koji je nehotično dokačio Melvina Edžima prilikom jednog napada gostiju.

Radonjić je skakao pored aut-linije, jedva da je dokačio Edžima, koji je iz tog napada poentirao, a klupa Cedevite ustala je da protestuje.

Trener crveno-belih nije dobio kaznu, a zbog reakcije gostiju, navijači u Pioniru počeli su da zvižde i ubacuju predmete na teren.

Tim menadžer Zvezde Nebojša Ilić zamolio je preko razglasa navijače da se smire, a i Radonjić je imao gestikulacije upućene navijačima.

Usledile su uvrede za Eda Murića, koji je ušao u klinč sa Nikolom Kalinićem, a umalo nije izbila opšta tuča. Sudije su odlučile da podele po tehničku grešku obojici, a pošto je to Slovencu bila druga morao je da ode ranije u svlačionicu.

Nije dugo izdržao ni Kalinić, koji je dobio nesportsku grešku zbog faula nad Edžimom, te je i on morao u tunel.

Svi navijači u dvorani su bili na nogama, ali do većeg sukoba nije došlo i Zvezda je mogla da proslavi prolaz u veliko finale.

Jedna od lepših scena koje su viđene su bile ovacije i skandiranje Jaki Blažiču, koji je nosio dres Zvezde od 2013. do 2015. godine.

Kako je to izgledalo, možete videti u videu ispod teksta.

BONUS VIDEO Proslava titule i Delije na ulicama Beograda

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar