Crno-bela simfonija, Partizan predstavlja tim Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Košarkaški klub Partizan predstavio je roster za sezonu 2024/25 u Domu sindikata, a obraćanje trenera Željka Obradovića oduševilo je "grobare".

Svojim govorom je trener crno-belih raspalio sve navijače Partizana koji očekuju mnogo više od ove, nego od prošle sezone.

Šalom je otvorio govor Obradović, da bi zatim objasnio koliko mu sve ovo znači.

PROČITAJTE JOŠ

„Prelepo je biti ovde. Kada pomisliš da si sve video, doživeo, važi… Neverovatno, hteo bih da se zahvalim ljudima iz kluba na organizaciji ovoga. Pomerate, pomeramo granice“, istakao je Obradović i nastavio:

„Siguran sam da će ovo imati odjeka ne samo u Evropi, nego i u svetu, prelepe stvari radite i hvala ljudima na organizaciji ove prelepe večeri. Ova ekipa ima prosek od 25 godina, opet ćemo biti među najmlađima. Evroliga je primarno takmičenje i pokušaćemo da dobijemo licencu na tri godine. To je glavni cilj. Privilegija je biti u Partizanu u ovom momentu. To nam daje moral, želju još veću. I uradićemo sve da bude ovakvih večeri još više. Ja sam imao prvi sastanak sa momcima pre dva sata, rekao sam im da će samo deo atmosfere prirediti večeras. Presrećan sam što ste im priredili ovako nešto.“

Crno-bela simfonija, Partizan predstavlja tim Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Obradović je čestitao i reprezentaciji Srbije zbog bronzane medalje na Olimpijskim igrama.

„Prilika je da se čestita našoj reprezentaciji na izvanrednim igrama i na fantasičnom rezultatu. Čestitke svim igračima, stručnom štabu, predsedniku KSS, Predragu Daniloviću, Kariju Pešiću, moraću da istaknem našeg kapitena koji nam se vratio. Da čestitam i Aleksi koji je igrao izvanredno prvenstvo, koji je bio sa nama. I još dvojici momaka, Bogdanu Bogdanoviću i Nikoli Milutinovu. Čestitke i svim ostalima, ogroman uspeh i učinili su nas ponosnim.“

Takođe, Obradović se zahvalio i košarkašima koji su nosili crno-beli dres prošle sezone.

„Momci dobrodošli u Srbiju, u grad i naš klub. Kao što sam vam rekao, osetićete nešto što ne osećate nigde drugde, ovi ljudi će vas uvek gurati napred tokom utakmice“, završio je Obradović.

BONUS VIDEO Doček srpskih olimpijaca i balkon Skupštine grada

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare