Foto: Starsport

Drugi meč finalne serije Superlige Srbije između Partizana i Crvene zvezde prekinut je u sredu uveče u Beogradskoj areni, a "grobari" su imali posebnu poruku za trenera Željka Obradovića i košarkaše.

Nakon što je od navijača zahtevano da napuste halu pre nego što se meč nastavi, „grobari“ su ispred tribine okupili košarkaše i Željka Obradovića, koji im je prišao da ih sasluša.

PROČITAJTE JOŠ:

„Željko, nemoj mi konstantno neku gospodu da izigravamo. Ako oni tebe mogu da vređaju, vređaćemo i mi njih. Slušaj, izađite, nemojte da igrate bez svojih navijača. Kad se ti prozivaš, ne prazni se hala, a sada se prazni. Nemojte da igrate bez nas“, poručio je jedan od vođa navijača preko megafona.

Takođe, rečeno je Aleksi Avramoviću, Danilu Anđušiću i Alenu Smailagiću da nikako ne nastave utakmicu, jer bi to značilo da idu protivh svojih navijača.

Obradović je pozdravio navijače, dok su crno-beli zajedno uslišili njihove molbe, bez želje da nastave utakmicu pred praznim tribinama.

Nakon odlaska igrača i stručnog štaba Crvene zvezde sa parketa, crno-beli su ostali na njemu skoro dok se hala nije ispraznila, ali su onda otišli u svlačionice i više se nisu vraćali. Zvezda je to iskoristila, kada se dvorana ispraznila crveno-beli su se vratili na teren, kao i sudije, pa će im zbog toga verovatno biti dodeljena pobeda i pehar šampiona Srbije za ovu sezonu.

View this post on Instagram

A post shared by Maja Nastić (@promajasport)

View this post on Instagram

A post shared by Partizan.net (@partizannet)

View this post on Instagram

A post shared by @pbg.news

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare