Foto: Cary Edmondson-USA TODAY Sports/File Photo

Srpski automobilista Dušan Borković učestvovao je u SAD na trci FIA WTCR, a tokom boravka "preko bare" sreo je i legendarnog Šakila O'Nila.

Prilikom susreta sa popularnim Šekom, Borković je odlučio da jedna od tema razgovora bude olimpijski turnir u košarci, na kom će i Amerika i Srbija doći u najjačem mogućem sastavu.

Srbija i SAD odigraće bar jedan meč na olimpijskom turniru u Parizu, pošto se te dve reprezentacije nalaze u istoj grupi, a Šek prednost daje „orlovima“. Mnogi upravo Srbiju i Ameriku vide u finalu Olimpijskih igara, koje se održavaju u Parizu od 26. jula do 11. avgusta.

PROČITAJTE JOŠ:

Kada je čuveni centar čuo da Nikola Jokić igra za Srbiju u Parizu, kao da nije imao dilemu koga vidi pobednika, pa je kroz osmeh odgovorio Srbija.

„Imao sam čast da se sretnem sa legendarnim Šakilom O’Nilom u Americi! Uputio sam ga kako idu moje trke na Svetskom prvenstvu i tokom našeg razgovora obavestio sam Šeka da Nikola Jokić igra za našu Srbiju na Olimpijskim igrama, na šta je Šek odgovorio: „Onda Srbija sigurno pobeđuje!“ Onilović voli Srbiju. Ponosan sam što mogu da predstavim našu zemlju i naše sportske heroje“, napisao je Borković uz snimak sa Šekom.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare