Foto: Screenshot/Youtube Sports Only
Foto: Screenshot/Youtube Sports Only

Zarade najboljih košarkaša u NBA su među najvećima u svetu sporta. Poznato je da zvezde najbolje lige sveta žive u sjaju i luksuzu, ali kuća Stefa Karija prevazilazi sve granice.

I dok iz meča u meč predvodi Golden Stejt Voriorse u pohodu ka još jednoj tituli u NBA ligi, jedan od najbojih košarkaša današnjice, kao i najbolji šuter svih vremena, Stefa Kari ne mora da brine da će ga nakon napornih utakmica sačekati dopao dom i porodica.

PROČITAJTE JOŠ:

Njegova kuća vredi nešto malo više od 50 miliona dolara, a u njoj se nalazi pregršt soba, barova, bazena, velnes centar, bilijar sto, pa čak i improvizovana plaža.

Stef Kari sa svojom ženom Aješom i troje dece živi na obali Tihog okeana, konkretno u Malibuu u Kaliforniji.

Kuća je praktično potpuno otvorena, jer su svi prozori i vrata providni, pa skoro svaka soba ima pogled na okean. Pogledu doprinosi i to što se njihov dom nalazi na uzbrdici.

Što se tiče prvog sprata, tu porodica Kari uživa u ogromnoj dnevnoj sobi, koji ima i kamin, u kom se menjaju boje. Pored toga na prvom spratu se nalazi i takozvana Džejms Bond soba, u kojoj Kari drži nešto što malo ko ima.

Foto: Screenshot/Youtube Sports Only
Foto: Screenshot/Youtube Sports Only

Naime, na policama sobe Džejms Bond nalaze se drevni fosili i neke od arheoloških iskopina, koje datiraju više vekova unazad.

Nastavljajući dalje dolazi se do komode koja se na samo jedan klik pretvara u bar bogat skupim pićima, a pored toga porodica Kari ima i malu vinariju u svom domu.

Poznavajući koliko je ishrana bitna za svakog profesionalnog sportistu, Kari je svoj dom opremio ogromnom kuhinjom, koja je nalik onima u najvećim restoranima sveta.

Pored toga, kuhinja je posebna i zato što, čim se vrata otvore, pogled na okean je predivan, ali za oko zapada i ogroman bazen, koji se nalazi na terasi ili bolje reći dvorištu.

#related-news_0

Jedna kuhinja nije dovoljna, pa je tu i druga, a u njoj se skladište i mnoge zdrave namirnice.

I ako mislite da ste došli do kraja, zapravo ste tek na početku. Ulazite u lift i idete na drugi sprat. Tamo je spavaća soba koja ima čak četvroro vrata, koja govore o njenoj veličini. Naravno i ona ima pogled na more, a ima li bilo šta lepše od toga kada se neko probudi ujutru?

Pored nje, na spratu se nalazi i slana soba u kojoj se popularni Stef oporavlja nakon iscrpljuućih mečeva u NBA ligi.

Stef i Aješa se neretko bave dizajnom, što se može primetiti po skupoj garderobi koju nose u javnosti. Zbog toga, u kući postoji prostorija u kojoj se nalazi odeća, ali i prostor za kreaciju.

Na spartu se nalazi još jedna manja spavaća soba, ali i nešto što se retko viđa. U pitanju je kuća u kući! Istini za volju, ona nije posebno velika, ali sadrži dve sobe, kuhinju, pogled na more i kupatilo, pa tu obično odsedaju gosti porodice Kari.

A onda najslađi deo – ogromna prostorija za zabave sa barom, bilijar stolom, garniturom i ogromnim panelom se nalazi u podrumu kuće. Uz to Stef ima i privatni velnes centar, sa masažnim stolovima, bazenom, teretanom i saunom.

Foto: Screenshot/Youtube Sports Only
Foto: Screenshot/Youtube Sports Only

Kada se izađe u dvorište može se videti mala plaža sa improvizovanim peskom na kom se uživa u svakodnevnom suncu.

I za kraj, snimak nas vodi i u Stefovu garažu, gde se nalaze tri skupocena automobila. U pitanju su Porše vrednosti 188.000 dolara, džip marke Mercedes vredan 124.000 dolara, ali i novi Tesla model automobila.

BONUS VIDEO Nemanja Nedović je komšija Novaka Đokovića na Pavlovačkom jezeru

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar