photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Košarkaši Crvene zvezde dobili su težak, ali ujedno i zanimljiv zadatak, pošto su odgovarali na nekoliko neobičnih pitanja.

Najpre su igrači srpskog i regionalnog šampiona upitani ko bi se najpre izgubio u saobraćaju. Jago dos Santos je dobio dva glasa, Andrej Kostić još uvek ne vozi, dok Branko Lazić nije mogao da se seti ko se nedavno izgubio, a Džoel Bolomboj je priznao da mu je potrebna GPS pomoć.

Jedno od pitanja je bilo i ko bi zakasnio na trening? Tu je najviše glasova dobio Nemanja Nedović, koji je i sam priznao da nije sjajan po tom pitanju.

PROČITAJTE JOŠ:

Na pitanje ko bi bio najbolji trener, Miloš Teodosić je dobio dva glasa, kao i Branko Lazić, dok je Luka Mitrović stavio samog sebe.

Košarkaši Zvezde misle da su najbolji fudbaler Jago i Nedović, dok su raznovrsnu odgovori bili na pitanje kome bi ko ostavio dete na čuvanje.

„Svima sem Jagu“, odgovorio je Rokas Giedraitis kroz osmeh, koji je još prošle sezone pokazao da sa Brazilcem ima poseban odnos.

Raznih odgovora je bilo i na pitanje ko bi prvi uzeo nešto slatko, kao i ko bi promašio avion, mada je Jago imao problema i po tom pitanju.

Ceo video pogledajte ispod.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar