Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Nastup Bogdana Bogdanovića na kvalifikacijama za Olimpijske igre doveden je pod znak pitanja nakon povrede kolena koju je doživeo protiv Filadelfija Seventisiksersa.

Bogdanović je zbog povrede napustio šesti meč polufinala Istočne konferencijie protiv Filadelfije, a trener Atlanta Houksa Nejt Mekmilan je otkrio u kakvom stanju se nalazi bek tima iz Džordžije.

PROČITAJTE JOŠ...

Bogdanović je početkom januara protiv Šarlot Hornetsa doživeo avulzioni prelom, zbog čega je odsustvovao mesec i po dana. Od tog trenutka polako se vraćao u ritam, da bi u završnici sezone počeo da pruža partije zbog kojih je i stigao u Atlantu, a bio je jedan od najzaslužnijih za odlična izdanja svog tima u plej-ofu, pre svega trijumf nad Njujork Niksima od 4-1 u seriji, potom i u seriji protiv Filadelfije, koju će odlučiti sedmi meč.

Ipak, veliko pitanje je da li će Bogdanović nastupiti na ovoj utakmici, jer je tokom meča protiv Siksersa osetio bol u desnom kolenu, zbog kog je napustio igru.

Kako je istakao Mekmilan, njegova povreda nije povezana sa onom iz januara, ali dozu straha budi informacija da se Bogdanović ipak nalazi na terapijama, pa je pod znakom pitanja za „majstoricu“, mada u redovima Atlante postoji uverenje da bi bek reprezentacije Srbije ipak mogao da dobije „zeleno svetlo“ od lekara za povratak na teren.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar