Bogdan Bogdanović, povreda, Atlanta Hoks
Foto: Tanjug/AP Photo/John Bazemore

Bogdan Bogdanović je morao ranije da završi meč zbog problema sa desnim kolenom, a Filadelfija je iskoristila probleme Atlante sa organzicijom napada i slavila sa 104:99 i tako poravnala u seriji na 3-3.

PROČITAJTE JOŠ

Srpski košarkaš je na terenu proveo 28 minuta i postigao sedam poena uz dva skoka i jednu asistenciju. Ipak, videlo se da nešto nije u redu jer je pogodio tek 3 od 11 šuteva, a samo jednom bio precizan za tri poena (iz šest pokušaja).

Sredinom drugog poluvremena je Atlanta objavila na Tviteru nalogu da se Bogdan neće vraćati na teren, a još uvek nije poznato da li će biti spreman za majstoricu.

Ono što posebno brine navijače Atlante, ali i reprezentacije Srbije je da je Bogdan ove sezone već imao problema sa tim kolenom.

Propustio je gotovo dva meseca nakon frakture jedne kosti kolena i upale mekog tkiva, a tokom 2018. godine je pokidao meniskus istog kolena što dodatno brine navijače Srbije jer „orlove“ čekaju kvalifikacije, a zatim potencijalno i same Olimpijske igre (23. jul – 8. avgust).

Bez njegove pomoći Atlanta nije uspela da „zatvori“ seriju i sa 4-2 obezbedi mesto u finalu Istočne konferencije, da bi to uradila biće joj potrebno da u ponedeljak rano ujutru (02.00) bude bolja od istog rivala.

Očekivano je Hokse predvodio Trej Jang sa 34 poena, pet skokova i 12 asistencija, a najveću pomoć imao je u Kevinu Herteru koji je dodao 17 poena uz 11 skokova.

U Filadelfiji je tri igrača postiglo više od 20 poena, pa su Tobajas Heris i Set Kari brojali do 24, dok je Džoel Embid, centar koji je ušao u uži krug MVP kandidata, stao na 22 uz 13 skokova.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare