Miloš Teodosić
Foto: KK Dubai/ABA league

Miloš Teodosić i ove sezone predstavllja jednog od lidera Crvene zvezde.

Sjajni plejmejker uprkos godinama pokazuje klasu, a u podkastu „X&Os chat“ sa Edinom Avdićem pričao je o svom dolasku u Crvenu zvezdu.

PROČITAJTE JOŠ

„Razmišljao sam o dolasku u Zvezdu dugo i bila mi je želja da igram u Zvezdi i nisam hteo da dođem u Zvezdu i da budem 15. u Evroligi. Bilo je tako prošle godine, ne volim te stvari jer je drugačije to u Bolonji ma koliko mi bilo lepo. Ne mogu da dođem u Zvezdu i da budem 15. Bilo je povreda i svega, ali to je jedini razlog zbog kog nisam hteo i napokon se sklopilo da je to to“, objasnio je Teodosič.

On se osvrnuo i na prošlu sezonu.

„Mislio sam da će Zvezda da napravi odličnu ekipu i krenulo je u nekom trenutku u tom smeru i desilo se nešto prošle godine pa se to nije ostvarilo. Govorim za Evroligu. Ponavljam, meni je primarno bilo Evroliga iako je osvojena ABA liga i KLS kako se već osvojilo i meni je Evroliga primarna i ove godine. Ne treba zapostavljati ABA, ali je primarna Evroliga i mislim da je situacija takva da imaš ekipu, igrače i na nama je da napravimo hemiju i da se uklopimo i da otvorimo Evroligu na pravi način jer će i navijači to prepoznati jer su prvih četiri, pet kola bitni za dobar rezultat“, kaže Teodosić.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare