Stef Kari
Foto: Golden State Warriors X Screenshot

Bilo je teško Stefu Kariju da govori o Dejanu Milojeviću, ali je izabrao prave reči.

Legendarni američki košarkaš se pojavio na konferenciji za medije u majici na kojoj je pisalo „brate“ u slavu tragično preminulog Milojevića, a onda je dobio pitanje upravo o njemu.

PROČITAJTE JOŠ

Pričao je o tom specifičnom prisustvu Milojevića i kako je uticao na sve u okruženju. Kako je sam naveo čuveni plejmejker, on je bio jedan od onih velikih trenera umetnika.

„Znate, ono što sam ja doživeo u našim razgovorima i svaki put kada bih razgovarao sa njim… Njegovo prisustvo je bilo glasno, iako možda ne rečima. To je sve kroz osmeh, kroz zagrljaj i kroz njegovu blagu prirodu. Kada dođemo do treniranja, ako imate takvu prirodu i energiju gde možete da se povežete sa igračima i da budete iskreni, da ih kritikujete i dajete im instrukcije.. To je umetnost velikih trenera!“, rekao je emotivni Kari.

Golden Stejt će do kraja sezone nositi dresove na kojima se nalazi srce sa inicijalima Dejana Milojevića. Mnogi NBA velikani su se oprostili od srpskog trenera što pokazuje koliko je bio veliki i u SAD, a u Srbiji je odavno legenda.

BONUS VIDEO Jokić tripl-dablom doneo Denveru pobedu protiv Indijane

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar