Dejan Radonjić
Dejan Radonjić; Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak od 19 časova dočekuju Olimpijakos u meču 14. kola Evrolige.

PROČITAJTE JOŠ

Trener crveno-belih, Dejan Radonjić očekuje izuzetno težak meč.

„Veliki izazov za nas, Olimpijakos je jedan od najboljih timova Evrope u ovom trenutku, to su i pokazali u dosadašnjem delu takmičenja u Evroligi, u sjajnoj su formi“, rekao je Radonjić.

On je istakao da ekipa mora da pruži maksimum.

„U utakmicama koje su odigrali pokazali su da sa razlogom mogu da očekuju puno toga. Težak meč je pred nama, Olimpijakos je ekipa koja je puna kvaliteta i iskustva, savladali su u poslednjim mečevima na dva gostovanja Uniks u Rusiji i ubedljivo Armani u Italiji , što znači da moramo da budemo na visokom nivou“, dodao je trener crveno belih i okrenuo se zdravstvenom biltenu koji ponovo nije najbolji.

Iako se oporavio od povrede, Vajt neće biti u timu, apod znakom pitanja je i Holins.

„Vajt neće biti u timu. Od utakmice sa Cibonom Holins nije trenirao, ima povišenu temperaturu i malaksalost, na svu sreću nije korona, ali ne znamo da li će biti spreman, ostali momci su tu“ zaključio je trener Crvene zvezde.

I košarkaš srpskog i regionalnog šampiona Ognjen Dobrić ističe da je Olimpijakos odlična ekipa.

„Atletski i kvalitetom su popunjeni na svim pozicijama, ali mi igramo pred domaćom publikom i nadam se da ćemo to iskoristiti i doći do pobede. Lakše je kada se pobeđuje kao u Rusiji protiv Zenita i nadam se da možemo da nastavimo u istom ritmu“, rekao je Dobrić.

Sa njim se slaže i centar crveno-belih, Ognjen Kuzmić.

„Olimpijakos je jedna od najboljih ekipa u Evroligi i trenutno igraju u odličnoj formi, tako da sigurno neće biti laka utakmica. Daćemo sve od sebe, tu su i navijači“, rekao je Kuzmić.

BONUS VIDEO Minut ćutanja za Stevana Jelovca na meču Zvezda – Cibona

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar