Foto: ABA liga / Igokea / Nikola Vuruna

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić nada se da će njegov tim posle ubedljivog poraza od Baskonije, u sledećem meču imati više igrača na raspolaganju.

Zvezda je bez četvorice prvotimaca išla na gostovanje u Vitoriju, što se jasno oslikalo dominacijom Jusufe Fala u reketu crveno-belih i trijumfa ekipe Duška Ivanovića u 26. kolu Evrolige.

PROČITAJTE JOŠ:

Tamo je mogao da ga zaustavlja samo Ognjen Kuzmić, a pošto je on u prvom minutu utakmice napravio dva faula, Baskonija je to maksimalno koristila i povećavala svoju prednost, da bi meč završila sa 87:67.

„Čestitke Baskoniji na pobedi, odigrali su jako dobru utakmicu, mnogo bolje od nas. Stigli su do velike prednosti u prvom poluvremenu i time stekli kontrolu nad utakmicom. Za nas najvažnije u ovim okolnostima je da imamo više igrača u sastavu za sledeću utakmicu“, rekao je Radonjić posle susreta.

Njegovom timu je poraz od Baskonije sedmi u nizu u Evroligi, ali je Zvezda već neko vreme znatno oslabljena i u takvom sastavu je igrala i završni turnir Kupa Radivoja Koraća sredinom februara.

Evroliga, 26. kolo:

Fenerbahče – Anadolu Efes 74:106

Baskonija – Crvena zvezda 87:67

Alba Berlin – Panatinaikos 74:65

21.00 Barselona – Asvel

Četvrtak:

Zenit – Valensija 62:91

Olimpijakos – CSKA Moskva 74:75

Bajern Minhen – Makabi Tel Aviv 70:72

Olimpija Milano – Himki 84:74

Real Madrid – Žalgiris 70:58

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar