Foto: Nova.rs/Nebojša Todorović

Na velikim takmičenjima ima raznih navijača, a jedan iz Srbije na Evrobasketu je osvojio sve.

Momak sa majicom „Pomazimo konje Nikole Jokića“ privukao je posebnu pažnju u Pragu. Nema ko ga nije video, a specifičan autfit mu je u tome pomogao, uz ofarbano lice u bojama srpske zastave.

PROČITAJTE JOŠ

Poenta je da se ne radi samo o majici, već o nečemu mnogo većem, jer 25-godišnji Filip Jeremić iz Čačka ima ogromno srce.

Naime, zbog velike ljubavi Jokića prema konjima koja je dobro poznata, rešio je da napravi nešto ovako kako bi i pomogao drugima.

Napravio je majice, poneo ih na Evrobasket i krenuo u humanitarnu misiju.

„Sreo sam Jokića na aerodromu pred put u Prag i zamolio ga da mi se potpiše na majicu. Imam ih četiri i sve će biti stavljene na humanitarnu licitaciju kada se završi Evropsko prvenstvo“, ispričao nam je Filip ispred O2 arene.

Veliki je navijač reprezentacije Srbije i ljubitelj košarke, ovo mu je treće veliko takmičenje na kojem prati „orlove“, a na prvom je bio 2015, na Evrobasketu sa svega 18 godina.

PROČITAJTE JOŠ

Kako kaže, stigao je 1. septembra u Prag, biće uz Srbiju i u Berlinu, povratak je zakazao za 19. septembar i nada se zlatu, a mi se nadamo da će mu se želja ispuniti.

Do trona će „orlovi“ izvesno dalje morati bez povređenog Nemanje Nedovića, od grupe D se opraštaju u četvrtak (21) protiv Poljske i onda sledi selidba u Berlin, koji je domaćin nokaut faze Evrobasketa.

Selektor Svetislav Pešić najavio je da će se Vanja Marinković vratiti u ekipi za Poljsku, da li će i koliko igrati, doneće odluku posle treninga na dan meča.

Što se tiče delimične rupture lista Nedovićeve leve noge, trofejni stručnjak i dalje čeka konačni sud lekarskog tima.

BONUS VIDEO Zavirite u kafanu Delije u Pragu

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar