Miško Ražnatović Foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Košarkaški klub Partizan tvrdi da će da prekine dugogodišnju saradnju sa agencijom Miodraga Ražnatovića, poznatog menadžera.

Spor sa Ražnatovićem nastao je zbog načina na koji je Jam Madar, izraelski košarkaš, otišao iz Humske posle dve godine u Partizanu.

PROČITAJTE JOŠ:

Iz Partizana tvrde da su sve platili Madaru, te da on nije imao izlaz ka evropskom klubu i da su planirali da ponude Izraelcu novi ugovor.

„Igrač je ubeđen od strane novog agenta kako je njegov ugovor jako nepovoljan po njega jer nije imao opciju izlaska za evropski klub, već samo za NBA. Partizan je platio obeštećenje u dve rate njegovom matičnom klubu, Hapoelu iz Tel Aviva i potpisao je ugovor na 2+1 godinu sa opcijom od strane kluba da u leto 2023 produži saradnju“, pišu iz Partizana.

Zasmetao im je, kako kažu, „nastup igrača i njegove nove agencije“.

„Na kraju prethodne sezone, Partizan je svakako planirao da Madaru ponudi produžetak saradnje po poboljšanim uslovima, ali nastup igrača i njegove agencije, uz pozivanje na sporni raskid ugovora i traženje duplo većeg ugovora od aktuelnog, klub nije želeo da isprati. Ovakvo poslovanje agencije sa kojom je klub sarađivao više od 20 godina, navodi na to da se saradnja sa BeoBasketom okonča“, podvlače iz Partizana.

Madar je otišao u Fenerbahče kod Dimitrisa Itudisa, kuma Željka Obradovića, a Partizan najavljuje da je spreman da ide i na sud.

„Stoga, ukoliko Fenerbahče ili bilo koji drugi klub žele da angažuju našeg igrača, mi smo spremni da saslušamo ponudu i pustimo ga uz obeštećenje. U navedenom slučaju, štitićemo se svim raspoloživim pravnim sredstvima“, poručuju iz Partizana u svom saopštenju.

BONUS VIDEO: Neverovatan koš Jama Madara protiv Real Madrida

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare