Nikola Jokić, Majkl Meloun
Nikola Jokić, Majkl Meloun; Foto: Screenshot Youtube NBA on TNT

Nikola Jokić izašao je iz igre pred sam kraj prvog poluvremena protiv Jute (122:110) zbog bola u kolenu, ali deluje da nije u pitanju ozbiljnija povreda.

PROČITAJTE JOŠ

Svakako je sve izgledalo jezivo, pa je mnogima kroz glavu prolazila karijera Brendona Roja, Grent Hila, pa i Derika Rouza koji posle povrede nisu bili isti.

Jokić je odšepao do svlačionice, a onda se pomalo neočekivano pojavio na zagrevanju za drugi deo igre. Šutirao je na koš dok su Nagesti saopštavali da je u pitanju „Kontuzija kolena“.

Majkl Meloun, trener Denvera, nije želeo uopšte da rizikuje. Prišao je do srpskog centra i objasnio mu je da neće igrati do kraja susreta, jer ne želi da ugrozi njegovu sezonu zbog 24 minuta košarke.

„Mislim da to nije ništa previše, previše ozbiljno. Prišao sam Nikoli dok se zagrevao na poluvremenu. Rekao sam: „Kako se osećaš?“ Rekao je: „Osećam se malo slabo. Tad sam odlučio da ne igra drugo poluvreme. Ja sam doneo odluku – to nije njegova odluka“, rekao je trener Nagetsa Majkl Meloun.

Jokić je negodovao zbog ovakve odluke, pa čak i bio frustriran, ali je sa njom morao da se složi. Nervozno i besno je odmahivao glavom, mahao rukama, kao da to ne želi da prihvati. Momak iz Sombora je želeo da se vrati na teren i pomogne saigračima u trenucima kada je trebalo pojuriti novu pobedu.

Meloun nije želeo da rizikuje ništa pre dodatnih provera.

Ovaj trenutak nije bio prikazan u prenosu uživo, ali je u emisiji na „TNT“ vraćen, pa smo jasno mogli da vidimo raspoloženje aktera susreta. Sve ovo možete videti na 1:36 ovog video snimka.

NBA rezultati

Sreda

Njujork – Filadelfija 112:99

Oklahoma – Golden Stejt 98:106

Dalas – Hjuston 116:106

San Antonio – LA Lejkers 121:125

Juta – Denver 122:110

BONUS VIDEO Ben Simons na treningu Filadelfije

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar