Jokić povreda Foto: Screenshot Youtube Chaz NBA

Košarkaši Jute savladali su Denver sa 122:110, ali je čitav susret bio u senci povrede centra Nikole Jokića.

Srpski košarkaš je za 15 minuta postigao 24 poena uz šest skokova i šest asistencija protiv svoj najvećeg rivala Rudija Gobera, ali je meč morao da završi već u drugoj deonici.

Naime, nakon jednog duela sa Goberom sudarili su se kolenom u koleno. Srpski centar je odmah pao na zemlju i uhvatio se za desno koleno, a zbog vidljivih bolova na njegovom licu svi u dvorani su za trenutak zaćutali. Srpski cenar je odšepao do svlačionice.

Ubrzo je objavljeno da Jokić se neće vraćati u igru, a kako prenosi „Denver Stiffs“ deluje da je u pitanju lakša povreda.

To potvrđuje i što je Jokić već na poluvremenu šutnuo nekoliko puta na koš, ali je odlučeno da se ništa ne rizikuje dok ne prođe detaljne preglede.

Denver je poslednji put vodio pri rezultatu 93:91, a onda je Juta napravio seriju od 11:2 kojom je rešila susret u svoju korist.

Srpski centar je i pored toga što je na terenu proveo samo 15 minuta bio najefikasniji igrač Nagetsa. Nakon njega je najviše poena postigao Vil Barton (21 poen), zatim slede Eron Gordon (20 poena) i Monte Moris (19 poena).

Gober je postigao 23 poena za Jutu uz 16 skokova, dok je 22 dodao Donovan Mičel uz dva skoka i šest asistencija.

 

NBA rezultati

Sreda

Njujork – Filadelfija 112:99

Oklahoma – Golden Stejt 98:106

Dalas – Hjuston 116:106

San Antonio – LA Lejkers 121:125

Juta – Denver 122:110

BONUS VIDEO Ben Simons na treningu Filadelfije

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar