Foto: Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill

Trener Denver Nagetsa Majkl Meloun nema zabludu da Denver nije bio toliko dominantan kao što se činilo u prvom meču finala NBA lige.

Tim Nikole Jokića pobedio je sa 104:93 na svom terenu u „Bol areni“ u Koloradu, pa mu fale još tri pobede do titule šampiona.

PROČITAJTE JOŠ:

Do druge može da stigne u noći između nedelje i ponedeljka od dva časa iza ponoći i moći ćete da ga pratite uživo na portalu Nova.rs.

Meloun smatra da jedan segment igre njegovog tima posebno „žulja“ trenere, svestan da Majami neće ponoviti tako veliki broj promašaja kao u prvom meču.

„Iskreno, mislim da nismo dobro igrali u prvoj utakmici. Odgledao sam snimak i video da su oni pogodili 5 od 16 otvorenih trojki. Kao što sam i rekao mojim igračima jutros, činjenica da je Majami imao 16 otvorenih šuteva za tri poena je problematična. I ako mislite da će Maks Strus ponovo da šutira 0/9 ili će Dankan Robinson da ima 1/5 opet, varate se. U četvrtoj četvrtini smo im dali 30 poena, uz 60 posto njihovog šuta i 50 posto za tri, 6/12 pogođenih troji“, rekao je Meloun pred drugi meč.

Foto: AP Photo/Ashley Landis

Da je Majami pogodio još neku od promašenih trojki, koje Strus obično pogađa, bilo bi većih problema, mada je olakšavajuća okolnost i što Melounov tim nije idealno šutirao.

Majkl Porter Džunior je ubacio samo dva od 11 dalekometnih šuteva, što je neobično loše za njegovu rolu u timu.

„Rekao sam igračima danas, ne čitajte novine. Nemojte da slušajte ljude na radiju i na TV koji kažu da je ova serija gotova, da smo napravili nešto, jer nismo napravili apsolutno ništa“, objasnio je trener Denvera. Nagetsi su se ove sezone prvi put u istoriji plasirali u finale NBA lige.

BONUS VIDEO: Lebron bukvalno skinuo kapu Jokiću i progovorio o mogućoj penziji

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar