Borac -Partizan kosarka
Borac - Partizan Foto:Aba-liga/Borac/Duško Radišić

Trener košarkaša Borca Marko Marinović smatra da njegov tim na meču sa Studentskim centrom mora da pokaže reakciju posle dva poraza u ABA ligi.

PROČITAJTE JOŠ

Čačani u petak od 20 sati, u 7. kolu regionalne lige gostuju u Podgorici.

„Još letos, tokom pripremnog perioda, rekao sam da će Studentski centar biti jedno od prijatnijih iznenađenja. A dovođenjem odličnog plejmejkera Vinalesa pokazao je koliko je kvalitetan i ozbiljan tim. Utakmica koju smo igrali ovog leta u Čačku ne može da bude merilo. Studentski centar igra sve bolje i bolje“, rekao je Marinović za klupski sajt.

Studentski centar ima učinak 3-3, dok je Borac na dve pobede i četiri poraza u ABA ligi.

„Reč je o ekipi koja je spoj mladosti i iskustva. U svom timu ima dosta mladih i talentovanih igrača, ali i iskusne košarkaše, tako da je napravljen dobar balans. Po mom mišljenju, Studentski centar je do sad napravio dobre rezultate“, dodao je Marinović.

Trener Čačana veruje da njegov sastav može da odigra dobar meč u Crnoj Gori.

„Očekuje nas izuzetno zahtevna utakmica, protiv odličnog protivnika, u to nema sumnje. Posle dva vezana poraza moramo da pokažemo reakciju. Potrebno je da budemo maksimalno koncentrisani i fizički spremni da odigramo jednu dobru utakmicu“, zaključio je Marinović.

BONUS VIDEO Smailagić pomogao dečaku da „zakuca“ u Pioniru

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar