Foto: twitter.com

Novi potresan snimak govori o razmerama strahovitog udesa u kom je život izgubila Tina Tintor.

PROČITAJTE JOŠ

Velika tragedija dogodila se u Americi, NFL igrač Henri Rags izazvao je fatalan sudar u kom je život izgubila Tina Tintor, 23-godišnja Srpkinja.

Rags se zakucao u auto nesrećne Tine, ona je izgorela u automobilu iz kog nije mogla da izađe posle nesreće, a Rags je bio u društvu devojke Rudi, sa kojom ima dete.

Izazvao je sudar pri brzini od 260km/h, vozeći tako u zoni gde je maksimalno dozvoljena vožnja od 60 na sat, a posle udesa, seo je na pločnik u kontuzovanom stanju, dok je Tina očajnički pokušavala da izađe iz zapaljenog automobila.

Ragsu je izmereno da ima dvostruko više alkohola u krvi od dozvoljene granice u državi Nevada, sada mu preti kazna od dve do 20 godina zatvora, a za američke medije je govorio Aleksandar Hart, koji je radio u obezbeđenju u blizini.

Čuo je glasan vrisak i krenuo je ka mestu nesreće, rekao je policiji da je Tina u trenutku požara još uvek bila živa.

Aleksandar je pokušao da je izvuče iz automobila, a kada je iz automobila počeo da kulja gust dim, i Aleksandar je morao da se skloni od vozila, kako ne bi nastradao i on.

Kada su došli vatrogasci da ugase zapaljeni automobil, za Tinu je bilo prekasno.

Na jednoj stranici se pojavio i snimak, potresan, ali i poruka za sve da vide šta može izazvati vožnja u alkoholisanom stanju.

„Saučešće porodici i prijateljima mlade dame koja je izgubila život. Zvala se Tina Tintor. Novi snimak prikazuje Henrija Ragsa kako sedi na ivičnjaku dok su žrtva i pas zarobljeni u zapaljenom automobilu“, navodi se.

BONUS VIDEO Okršaj navijača Karoline i Minesote na stadionu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare