EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Luka Vildoza, argentinski košarkaš, ovog leta pojačao je Olimpijakos, a na mečevima su mnogi primetili jedan detalj na njegovom uhu.

Argentinac je na utakmicama u dresu Olimpijakosa na levom uhu imao mali crni predmet, koji je i te kako vidljiv, a mnogi su se pitali čemu on služi.

Objašnjenje je stiglo od samog Vildoze, koji je već dugo u vezi sa srpskom odbojkašicom Milicom Tasić, a nedavno su se i verili.

“Patim od migrena, a one često utiču i na moj vid. Nadam se da ću prevazići taj problem koristeći ovu metodu”, izjavio je Vildoza.

PROČITAJTE JOŠ:

Predmet na Vildozinom uhu mu pomaže da prevaziđe zdravstvene probleme, a ulogu u korišćenju ove metode imala je očigledno i Milica. „Minđuša“ pritiska posebnu tačku u unutrašnjosti uha sa ciljem da utiče na određene nervne završetke i olakša bol. Argentinac zbog propisa mora da je prekrije crnom trakom na utakmicama.

“Ne želim više da patim od migrena. Želeo bih da se zahvalim svojoj partnerki koja me je ohrabrila da pokušam sa ovom metodom. Imam i recept lekara, sve je prema propisima”, rekao je Vildoza za grčku Gazetu.

Argentinski bek je za Olimpijakos odigrao pet utakmica u ovoj sezoni, ali do sada nije imao dvocifreni poenterski učinak.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar