Foto: Screenshot X CGSport.me

Josip Pandža, trener Šibenke, teško će ikada uspeti da opere ljagu sa svog imena zbog svega što je izrekao na jednom tajm-autu protiv Sutjeske u ABA 2 ligi.

Slavila je Sutjeska sa 80:72, ali se posle meča više govori o prostačkom ponašanju Pandže koji je prešao sve granice.

Kao da ne zna da je tajm-aut snima, ponašao se krajnje prostački. Vređao je i ponižavao igrače pokušavajući da ih prodrma. Ipak, to je zgrozilo čitav Balkan jer su to bile reči kakve je teško ponoviti.

PROČITAJTE JOŠ

„Čekaj je lI nećete danas igrati košarku. Koja vam je p**** materina? Pa šta se dešava među vama? Ostalo su dali iz zicera. Jeste li vi retardirani? P**** vam materina bolesna! Jeste li retardirani? Kako možeš svaki dan prokleto svoje ime… Imaš li ponos? J***** te košarka vaša. Je li imaš ponos, p**** vam materina retardirana. Je li svaki dan moramo ovo s***e prolazili?’, rekao je Pandža tokom minuta odmora.

Šibenka je poslednja u ligi sa samo jednom pobedom i 11 poraza, a u hrvatskom prvenstvu imaju 10 pobeda i 14 poraza i trenutno su osmi.

Pandža je zamenio Damira Milačića na klupi, ali se čini da neće biti upamćen po dobrom. Trenirao je kadete Bosne i Hercegovine koji su 2015. godine postali prvaci Evrope, a pod njegovom palicom su igrači Džanan Musa i Sani Čampara.

„Mislim da smo grozno ušli u utakmicu prvih pet minuta je bilo stvarno negledljivo bez ikakvog intenziteta i energije, bez želje i borbe. Posle smo se doveli u red. Mislim da smo kontrolisali negde utakmicu do 30. minuta. Imali smo problema u zadnjem pasu, imali smo problema u preciznosti slobodnih bacanja i otvorenih šuteva za tri poena. Sutjeska je ostala u igri i oni su na kraju nas fizički izdominirali. Sigurno da nam ne godi ova pozicija. Tražili smo pobedu po svaku cenu. Momci se jesu borili, ali nismo imali koncentracije da dobijemo. Čestitam ekipi Sutjeske, mi se okrećemo suboti i tražimo pobedu“, rekao je Pandža.

BONUS VIDEO Najbolji potezi utakmice Crvena zvezda – Panatinaikos

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare