Saopštenje Partizana pred Real
Foto: Partizan/ Dragana Stjepanović

Partizan je odlučio da se hitno oglasi pred meč 31. kola Evrolige protiv Real Madrida od 20.30.

„Parni valjak“ je pozvao navijače na meč bez ikakvog incidenta, ali i da zaborave ono što se desilo prethodne sezone.

PROČITAJTE JOŠ

Aludirali su crno-beli na tuču koja je izbila u Madridu prošle godine i mnogo negativnih stvari koje su pratile čitavu seriju. Ovog puta žele da sve prođe u najboljem redu.

„Četiri kola pre kraja ligaškog dela najkvalitetnijeg evropskog takmičenja, Partizan se nalazi među timovima koji se bore za plasman u narednu fazu. Večeras, u Arenu dolazi aktuelni šampion Evrope i lider na tabeli Real Madrid, protiv kog će crno-beli dati sve od sebe kako bi došli do pobede.

Tokom čitave evroligaške sezone, Arena je na utakmicama Partizana dupke puna, a za današnji meč vlada veće interesovanje nego za bilo koji drugi. Tim povodom, KK Partizan poziva sve navijače da u dvoranu dođu ranije i tako izbegnu gužve na ulazima.

Usled povećanog rizika zbog velikog interesovanja, mere bezbednosti će za večerašnju utakmicu biti pojačane, a klub ovim putem apeluje na navijače da se tokom utakmice ponašaju onako kako dolikuje publici sa najboljom reputacijom u Evropi!

Sva negativna dešavanja iz prošle sezone, neka u prošlosti i ostanu! Večeras, neka grla i dlanovi budu isključivo uz crno-beli tim, bez ikakvih drugih aluzija.

Parni valjak večeras igra protiv velikog rivala, ali i sportskih prijatelja. Večeras, budimo svi kao jedan u borbi za pobedu koja bi Partizanu mnogo donela u raspletu sezone“, poručio je Partizan.

BONUS VIDEO Željko Obradović, konferencija za medije nakon meča Partizan – Baskonija

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar