Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Fudbaler Totenhema Ivan Perišić došao je u Beogradsku arenu da isprati večiti derbi Crvene zvezde i Partizana.

Utakmica za koju se traži karta više privukla je i hrvatskog fudbalera koji je u društvu košarkaškog trenera Aca Petrovića došao u Arenu.

PROČITAJTE JOŠ:

Perišić je igrao i finale Svetskog prvenstva pre pet godina sa svojom reprezentacijom u Rusiji, a bio je i polufinalista u Kataru prošle godine.

U dvorani se pozdravio sa ljudima iz Partizana i pričao je sa nekadašnjim kapitenom košarkaša crno-belih Novicom Veličkovićem. Tu je bio i Zoran Savić, direktor kluba kao jedan od domaćina i formalnog organizatora susreta u ABA ligi.

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Partizanu i Zvezdi je ovo drugi derbi ove sezone. Prvi je bio evroligaški u četvrtak i Partizan je slavio sa 88:86.

Oba puta je klub iz Humske domaćin, a dolazak fudbalske zvezde kakva je Perišić, nekadašnji igrač Intera, Sošoa, Briža, Borusije Dortmund i Bajern Minhena iznenadio je mnoge u dvorani.

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

To nije sprečilo više dečaka da mu priđe i traži poneku uspomenu i fotografije, dok se povređeni Ivan na štakama pripremao za jednu od najboljih evropskih utakmica.

Ako je i Perišićev dolazak iznenadio mnoge, onda je prisustvo Bastijana Švajnštajgera nešto što su „grobari“ već navikli, jer je nekadašnji as nemačkog fudbala i ranije dolazio da gleda Partizan.

To je suprug Ane Ivanović uradio i sada kada je takođe pravio društvo proslavljenom hrvatskom fudbaleru.

Foto: Starsport
Foto: Nova.rs

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar