Foto: Tanjug/AP

Plejmejker Bruklin Netsa Kajri Irving ne igra od početka sezone zbog aktuelnih kovid protokola koji su na snazi u Njujorku. Ipak, postoji mogućnost da Amerikanac zaigra na predstojećem Ol-staru.

Američki „Njujork post“ je objavio da ima informacije da će se 29-godišnju Irving naći na listi igrača za koje će moći da se glasa kako bi se našli na Ol-star utakmici.

PROČITAJTE JOŠ:

Naredna Ol-star utakmica igra se u Klivlendu 20. februara 2022. godine, a ljubitelji košarke svakoga dana prate dešavanja oko jednog od najboljih košarkaša današnjice.

Razlog zbog kog se Irving nalazi na listi dostupnih igrača za glasanje je taj što ga klub nije suspendovao.

Netsi u prvih devet utakmica, u kojima ne igraju onako ubedljivo kako se očekivalo, imaju skor od šest pobeda i tri poraza.

Irving je u ligi od 2011. godine, kada su ga kao prvog pika drafta izabrali Klivlend Kavalirsi. Sedam puta je igrao na Ol-star mečevima, bio je čak i MVP Ol-star duela 2014. godine, a šampionski prsten osvojio je 2016. godine.

Prošle godine je pružao sjajne partije, ali se u ključnom delu sezone povredio i propustio kompletan plej-of u kom su njegovi saigrači stigli do finala konferencije, gde su nakon sedam utakmica poraženi od Milvoki Baksa.

BONUS VIDEO Željko Obradović i navijači posle meča sa Huventudom

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar